Kello 7.45 Härmän liikenteen Senaattori starttasi kohti Kuopiota. Edessä olisi kaksi 4-eräistä peliä Kuopion Puijo Wolleytä ja Pihtiputaan Liigaplokia vastaan.

Päivän ensimmäinen peli oli Liigaplokia vastaan. Kokoonpanona toimi Julia, Alisa, Mikke, Sofia P., Morgan, Sofia C. ja liberona Janika. Ensimmäinen erä oli tiukka ja päättyi 32-30. Alussa haettiin tuntumaa uuteen halliin ja vastaanotto hetkellisesti pomppi. Sitten saatiin koneet käyntiin ja vietiin ensimmäinen erä. Toisessa erässä jatkettiin samaa rataa, mihin eka erä lopetettiin ja vietiin se 25-20. Kolmas erä hyvinkin samoilla teeseillä ja lopputulos 25-19. Sitten pelattiin neljäs erä, vaihdettiin kuusikkoa sillä silmällä, että pelaajat saa tuntumaa seuraavaa peliä ajatellen. Kentälle vaihdettiin Sofia R., Emma, Emppu, Noora, Mikke, Aino ja liberoksi Ellis. Lopputulokseksi muotoutui 19-25. Liigaplokille. Pelin lopputulos 3-1 meille.

Tehonaisina hääri:
Sofia Cuartas 16+8
Sofia Päykkönen 15+4
Alisa Mansikka-aho 12+3

Pienen tauon jälkeen vastaan asettui turnauksen emäntäjoukkue Puijo Wolley.

Meidän kokoonpano:
Sofia Richlieva
Alisa Mansikka-aho
Emilia Tyynismaa
Sofia Cuartas
Aino Kantokoski
Morgan Bossler
liberoksi Ellanoora Lehtinen

Ensimmäinen erä jälleen tiukkaa vääntöä, loppujen lopuksi erä kääntyi Puijolle 27-29. Toinen erä hieman selkeämmin meille 25-21. Kolmas erä taas vuorostaan Puijolle 22-25. Neljännessä erässä oli taas meidän vuoro voittaa ja erän loppulukemiksi kirjattiin 25-21. Erittäin rehdin ja rehellisen lentopallo-ottelun lopputulokseksi kuitattiin 2-2.

Tehonaisina:
Aino Kantokoski 20+7
Sofia Cuartas 19+4
Morgan Bossler 15+13

Kokonaisvaltaisesti turnaus oli meiltä hyvä. Nähtiin paljon reenisalissa tehtyjä asioita ja kehitettävää myös löytyi.

Kiitos Puijo Wolleylle turnauksen emännöimisestä.

Tästä on hyvä jatkaa kohti ensi viikkoa ja kohti ensi viikonlopun harjoituspelejä IKSU Volleytä vastaan.

Se on Jymy!
– Joona

PS. JymyVolley pelaa Iksu volleyboll (ruotsin Elitserieniä) vastaan ensi sunnuntaina 15.9. klo 10:30 ja 15:00 Nurmohallilla. Tervetuloa katsomaan pelejä.